Η Κάρπαθος στα 14 μέρη του πλανήτη που προτείνει η Daily Mail

Ανάμεσα στους 14 εναλλακτικούς προορισμούς από όλο τον κόσμο για τις μοναδικές τις παραλίες και την ακατέργαστη ομορφιά της, εντάχθηκε η Κάρπαθος σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα Daily Mail και την ιστοσελίδα timeout.com.

Σκοπός του άρθρου, όπως αναφέρουν τα δύο δημοφιλή μέσα, είναι να εμπνεύσει τους ταξιδιώτες σχετικά με ποιοτικούς προορισμούς που ξεχωρίζουν για την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία και τις εμπειρίες που προσφέρουν και θεωρούνται «κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι».

Σύμφωνα με τη λίστα, στην Κάρπαθο οι επισκέπτες απολαμβάνουν παρθένες παραλίες, μακριά από την κοσμοσυρροή και την τυποποίηση που έχουν άλλα Ελληνικά νησιά, ενώ γίνεται αναφορά στη μοναδική Όλυμπο.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επιπροσθέτως τη Μογγολία, τη λίμνη Μπακαλάρ στο Μεξικό, την Κουένκα του Ισημερινού, τη Σρεμπρένιτσα στη Βοσνία και Εζεργοβίνη, το Πόρτο Ρίκο, το Γκίπσλαντ στην Αυστραλία, το Πλίμουθ, το Βερμόντ, το Τούρκου στη Φινλανδία, το Λομπόκ της Ινδονησίας, τα νησιά Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, το Μπρέι της Ιρλανδίας και τη Ζιμπάμπουε. «Η ακατέργαστη ομορφιά της Καρπάθου γοητεύει τους ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα.

Σε συναντήσεις στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τουρισμού, ITB 2023, διαπιστώνεται το έντονο ενδιαφέρον από δημοσιογράφους, bloggers και άλλους ειδικούς σχετικά με ανεξερεύνητους προορισμούς, όπως είναι η Κάρπαθος, με αυθεντικές εμπειρίες χωρίς ορδές μαζικών τουριστών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το νησί μας συγκαταλέχθηκε πρόσφατα ανάμεσα στους 25 προτεινόμενους προορισμούς για το 2023, στην ετήσια καθιερωμένη λίστα του National Geographic»

Karpathos1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DIRECT BOOKING BENEFITS

  • No Hidden Booking Fees
  • Best Rates Guarantee
  • Edit/Modify Your Booking Online
  • Room Upgrade Depends on Availability
  • Early Check-In/ Late Check-Out Depends on the Availability
  • Themed Apartment Selection Upon Availability
  • Assistance with Car Rental